23 augustus 2015

De Roel Bottemadagen 2015

Zaterdag 22 augustus 2015 als bestuursafgevaardigden al vroeg op weg naar Oldeholtpade naar de Roel Bottemadagen. Een plaats waar wij nog niet eerder waren. De organisatie was prima in orde en binnen de kortste keren stonden wij met de AFRON materialen in een mooie stand. Ook de interesse van de bezoekers was goed. We konden veel over de vereniging vertellen. Daarnaast was in het programmaboekje een artikel over de AFRON geplaatst zodat verschillende mensen al wat geïnformeerd waren.

Klik hier voor enkele foto's.


Op het terrein was een grote variatie aan activiteiten en demonstraties die op aangegeven tijden werden afgewisseld; ook konden kinderen zich er prima vermaken. Traditiegetrouw was er veel te zien aan historisch materiaal of het nu tractoren, auto 's, vrachtauto's, landbouwmachines, stationaire motoren, woonwagens of legervoertuigen betrof en met een Fram autobus kon een ritje worden gemaakt. Tevens kon je een bezoek brengen aan de kraampjesmarkt waar diverse handel werd aangeboden. Wat daarbij opviel was het aanbod van de vele kleine materialen en onderdelen die een hobbyist nodig kan hebben.

Met een zeer positief gevoel kijken wij terug op een geslaagde dag, een dag waarop we mensen hebben ontmoet en gesproken met dezelfde interesse in historische landbouw. Er zijn contacten gelegd die het waard zijn om te onderhouden. Met dank aan de Stichting Roel Bottemadagen voor de hartelijke en gastvrije ontvangst.


« Terug naar nieuwsoverzicht